Braille polsbandjes

Introductie van drie nieuwe inclusieve ontwerpen met braille en print, aantrekkelijk voor zowel volwassenen als kinderen met of zonder visuele beperking. Deze unieke polsbandjes zijn niet alleen leuk om te dragen, maar hebben ook een belangrijke boodschap die braillebewustzijn bevordert.

Deel

Paarse en blauwe: ‘I ♥ love braille’ polsbandjes. Geel: ‘glow in the dark’ polsband.

‘Ik kan in het donker braille lezen’

Deze tweezijdig uitgevoerde gele polsbandjes zijn echt uniek. De boodschap ‘Ik kan braille in het donker lezen’ is aan de ene kant in braille en aan de andere kant met gegraveerde gedrukte letters. Ze worden ‘opgeladen’ door blootstelling aan licht gedurende de dag en gloeien helder in het donker (ze zijn fotoluminescent ‘glow in the dark’).

Glow in the dark braille-polsbandjes

Braille-polsbandje wordt overdag opgeladen …
… en ‘gloeit’ in het donker.

‘I ♥ love braille’

In paars en blauw dragen deze aantrekkelijke polsbandjes de boodschap ‘I ♥ love braille’ in zowel braille als print aan dezelfde kant. De paarse polsbandjes zijn in reliëf gemaakt en vervolgens in wit met rode hartjes gedrukt. De blauwe polsbandjes zijn ook in reliëf gemaakt, maar alleen de gedrukte boodschap is in wit met rode hartjes; de braille is blauw.

Bestellen

Om te bestellen kunt u contact met mij opnemen via ann@brailledots.nl. Er is een minimale bestelling van 2 polsbandjes. Voor andere vragen of voor het aanvragen van een offerte voor een aangepast ontwerp kunt u ook contact met mij opnemen via het bovenstaande e-mailadres.

Specificatie

De braille op alle drie polsbanden is Grade 1 U.E.B. Ze zijn 202 mm lang x 12 mm breed en 2 mm dik (past bij een ouder kind of volwassene). Alle polsbandjes zijn gemaakt van siliconen.

Bekijk ook mijn eerder ontworpen polsbandjes waarin ik braille en tactiele pictogrammen heb verwerkt in de ontwerpen.

Bedankt voor je ondersteuning!

Door deze polsbandjes te kopen help je mijn werk te ondersteunen, namelijk de ontwikkeling van tactiele ontwerpen voor kinderen en volwassenen met een visuele beperking.

Naar boven